ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مقدار حرارت لازم برای آب گرم مصرفی + مقدار حرارت لازم برای گرمایش = ظرفیت پکیج
Q = Q1 + Q2
Q1 = GPH*8.33*ΔT(oF) (BTU/hr)
GPH = a * GPHmax
برای بدست آوردن مقدار حرارت لازم برای گرمایش، راه اصولی استفاده از نرم افزار کریر است. ولی برای محاسبات سرانگشتی از رابطه زیر استفاده می کنیم:
Q2 = 350*A (BTU/hr)
Q1 حرارت لازم برای آب گرم مصرفی است.
Q2 حرارت لازم برای گرمایش است.
GPH مقدار واقعی مصرف آب گرم بر حسب گالن بر ساعت می باشد.
a ضریب تقاضا می باشد که برای ساختمان های مختلف مقادیر متفاوتی دارد.
GPHmax حداکثر مصرف آب گرم بر حسب گالن بر ساعت است که مقدار آن برای وسایل بهداشتی مختلف از جدول مربوطه خوانده می شود.
A مساحت فضای مورد نظر بر حسب متر مربع می باشد.
- برای محاسبه ظرفیت منبع آب گرم از رابطه زیر استفاده می کنیم:
V = GPHmax*a*b
V ظرفیت منبع آب گرم بر حسب گالن است.
b ضریب ذخیره منبع می باشد.
*مقدار حداکثر مصرف آب گرم، ضریب تقاضا و ضریب ذخیره منبع را از جدول زیر می خوانیم:
ضریب ذخیره منبع |
ضریب تقاضا |
لگن پاشویی |
ماشین رختشویی |
سینک رختشویی |
ماشین ظرفشویی |
سینک ظرفشویی |
سینک آبدارخانه |
دوش |
وان حمام |
دستشویی و توالت عمومی |
دستشویی و توالت خصوصی |
|
25/1 |
35/0 |
3 |
75 |
25 |
20 |
15 |
10 |
100 |
20 |
۵ |
۳ |
آپارتمان |
25/1 |
35/0 |
3 |
75 |
25 |
20 |
15 |
10 |
100 |
20 |
- |
۳ |
منازل مسکونی |
8/0 |
35/0 |
3 |
150 |
35 |
150-50 |
30 |
20 |
100 |
20 |
۱۰ |
۳ |
هتل |
1 |
4/0 |
12 |
- |
- |
- |
- |
- |
300 |
30 |
۱۰ |
۳ |
ورزشگاه |
6/0 |
5/0 |
3 |
150 |
35 |
150-50 |
20 |
20 |
100 |
20 |
۸ |
۳ |
بیمارستان |
9/0 |
3/0 |
3 |
150 |
35 |
150-50 |
20 |
20 |
200 |
20 |
۸ |
۳ |
کلوپ |
1 |
6/0 |
12 |
- |
- |
100-20 |
20 |
- |
300 |
- |
۱۵ |
۳ |
کارخانجات |
2 |
3/0 |
- |
- |
- |
- |
20 |
20 |
- |
- |
۸ |
۳ |
ادارات |
1 |
6/0 |
- |
- |
- |
100-20 |
20 |
20 |
300 |
- |
۱۵ |
۳ |
مدارس |
1 |
4/0 |
12 |
100 |
30 |
150-50 |
20 |
20 |
200 |
30 |
۱۰ |
۳ |
خوابگاه دانشجویی |
25/1 |
3/0 |
شستشو با ماشین ظرفشویی |
شستشو با دست |
رستورانها: برای هر پرس غذا | ||||||||
5/2 |
5/1 |